Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Możecie mi powiedzieć kogo brać ? mam już heallra z 1 M jakis 24 lvl mam 202 defa i dzwon na 10 lvl +9 ale strasznie slabo ubijam mobki w m2 na polance, bije po jakies 100, a 600 ze skile - przywołanie. Teraz chce jechać Leczenie, lecz zastanawiam sie czy nie zmienic na smoka ?

Opublikowano

Według mnie do expa i tylko do expa lepszy jest smok z buildem skowyt>pomoc>błogo>strzelak do 70lvl swietnie sie expi tym buildem na koniu wymiatasz szczegolnie do samodzielnego expa

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

WP nie ma co porównywać do smoka czy lekarza , wpekiem się miodzo expi , skile szybko wbijasz a na eq zawsze można zarobić w m2/m3 lub allegro jedyne 5zl. ;)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Dobra zagram smokiem jak nie to zmienie na WP xDD co do dropku to drop w m3 body czy mental bd mial jakies 145 defa nie dodajac nic do wit jaki lvl ? Chce tam zaroibic i dropnac dla sb antyka i jesiona ;D

Opublikowano

Hej.

Szaman jest dobrym wyborem, jednak nie dla gracza, który zaczyna przygodę z Mt2.

Szaman dragon - dobry do expa, ma ułatwienie iż ludzie chętnie biorą do PT. Ma dobre skille dzięki, którym nie powinien mieć problemów z expem. Na starcie owa postać nie daje sobie rady z pvp.

Szaman healer - ah... moja ulubiona postać ;) Szamanek ten jest cudownym koxem w pvp. Ma szybko ładujące się skille co jest wielkim atutem zarówno do pvp jak i do expa. Jego wadą jest właśnie jest sam exp. Jego jedynym skillem wspomagającym jest zwiększenie ataku, jednak nie daje go wiele. Czemu mówię jedynym? Dlatego iż leczenie nie jest tak bardzo przydatne ( dopiero na g-p ) do expa np, na koniu. Healerem najlepiej się gra jak ma się już przygotowane eq itp.

Co do dropa. Body. Mental za wolno ubija. Prawda - weźmie ich więcej, jednak ubijanie będzie monotonne.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Szaman smok zdecydowanie

Jak masz 70lvl skile g to wymiatasz w v2

Tak samo na 75lvl+ w grocie mobki ci malo bija jak masz odbicie,blogo,pomoc i skowyt na m5-g

Healer dla mnie tylko do pvp i nic wiecej

sstwc.jpg

Opublikowano

Oczywiście, że smok. Ta postać jest teraz na topie, wiele osób zaczyna nią grać. Idź buildem do expa. Wyexpisz 70 i exp w V2 idzie pięknie.

cvsk.jpg

Opublikowano

Polecam smoka

zawsze może buffać w pt

dobry exp bo masz krytyki, osłonę i ogółem b. dobra postać

tanie eq, ku .. ^^

Opublikowano

SMOK najlepszy do expa

Healer do pvp ,

zrób buffy M

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...